producten
 
Producten die ik gebruik en/of aanbied:
foto productenZoals ik ook op andere pagina's van mijn site aanhaal, werk ik bovenal met milieurvriendeijke producten. Met graagte geef ik u hier meer informatie over.

De producten waar ik mee kleur
In de kleuringen die ik gebruik van Oliebe en de Natuurkapper zitten uitsluitend natuurlijke grond- stoffen zoals: essentiële oliën, haver, klei, enz. Deze grondstoffen vormen de basis van de kleuring en zijn niet enkel in kleine hoeveelheden bijgevoegd!

De eenvoud en puurheid van deze productenlijn helpt u uw eigen natuurlijke schoonheid terug te vinden. De kleuringen bestaan uitsluitend uit gedroogde gemalen planten zoals henna, sienna, kamille, rabarber en indigo. Daar voegen we heet water aan toe, dus heerlijk warm om uw hoofdhuid ineens te verwennen met een kuur. Echt puur natuur dus!

We kunnen er echter niet mee verlichten of sterk verdonkeren. Wel verschijnt er een mooie gloed, uw natuurlijke haarkleur wordt niet helemaal verstopt. Ze krijgt wel een laagje, wat uw haar verdikt, waardoor een natuurlijk effect ontstaat en waarbij de uitgroei bijna niet opvalt.

Zijn het uw grijze haren die u zorgen baren? De natuurkleuringen geven een zacht resultaat met meerdere kleurschakeringen. En anders, grijs haar met een moderne coupe kan ook prachtig zijn.

Afwerking ...
De afwerkings producten (zoals shampoo balsem, versteviger, gel, enz...) zijn uiteraard ook allemaal natuurlijk.
  Afsluit pagina
100procentnatuur
sfeer01
sfeer02
sfeer03